Loading...

Bestel een ontbijtmand aan huis

De ideale cadeautip voor elke feestelijke gelegenheid: 7 overheerlijke ontbijtmanden rijkelijk gevuld met ambachtelijke lekkernijen die bovendien gratis geleverd worden aan huis! 

Elke gelegenheid kan aangewend worden om een verrukkelijke ontbijtmand te schenken zoals o.a. een verjaardag, Moeder- of Vaderdag, huwelijk, jubileum, pensioen en uiteraard Valentijn! U heeft keuze uit 7 verschillende ontbijtmanden bij ons. 
Onderaan de pagina vind je de beschrijving van iedere ontbijtmand terug. Standaard is een ontbijtmand opgemaakt voor 1 persoon.

 

 

Algemene informatie

Bij de prijs van de ontbijtmand komt er € 10 / persoon bij.

 De gratis aan huis leveringen zijn enkel mogelijk voor adressen die zich bevinden binnen een straal van 10km vanuit één van onze winkels. (= zwarte cirkel) Indien het adres buiten de 10km straal valt dan komt er een extra kost van € 10 bovenop het bestelbedrag. (= rode cirkel) Adressen die buiten de rode cirkel liggen beleveren we niet.  

Ontbijtmanden die via een Wonderbox besteld worden, kunnen enkel geleverd worden in de gemeenten waar een winkelpunt (uitgezonderd Herzele en Hillgem) is of in de zwarte cirkel met een extra leverkost van € 10. Stuur ons even een mail met al jouw gegevens en de code van de Wonderbox. Je kan dit ook telefonisch of in een winkelpunten bestellen.


Contact

Hoofdbureau Van Hecke

Begoniastraat 11 , Eke
09/335 22 60
info@bakkerijvanhecke.be
BTW BE0887541585

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag
07u00 - 13u00
13u30 - 19u00
Weekends en feestdagen
gesloten

Volg ons

Legal

© Bakkerij Van Hecke
Webdesign by Puzzle