Loading...

Suikerarme voeding, ook in de bakkerij

De laatste jaren is er een enorme bewustwording inzake gezonde voeding en voedingpatronen aan de gang. Als ambachtelijke bakkerij staan wij op de eerste rij om hier aan mee te werken en te zoeken naar suikerarme alternatieven voor onze overheerlijke delicatesses.

Ons ruim aanbod aan speciale broodsoorten boordevol gezonde granen zoals spelt, tarwe en haver zijn hier al langer een schoolvoorbeeld van. Door de uitbreiding van ons assortiment met een suikerarm gamma, willen wij iedereen een gezond en lekker alternatief bieden voor alle bakkerijproducten. Zo werken wij samen aan jouw gezondheid!
 

"Vanaf nu geen zoete zonde meer maar een veilige zoete zaligheid"

 

   

 

Zonder toegevoegde suikers

Suikerarm wil zeggen dat onze producten minder dan 5g suiker per 100g bevatten. Onze lekkernijen worden gemaakt zonder toegevoegde suikers en worden gezoet met suikervervangers, samengesteld uit prebiotische vezels, aangevuld met zoetstoffen.

Prebiotische vezels zijn van levensbelang voor een goed verteringproces. Doordat deze voedingsvezels niet verteerd worden in de dunne darm, komen ze intact in de dikke darm aan waar ze de ideale voedingsbron vormen voor bepaalde bacteriën die de darmflora stimuleren. Goed voor de stoelgang dus!

Suikerarm assortiment

Biscuit
slagroom / aardbei

Aardbeitartelet

Gemengde fruittartelet

Brésilienne spie

Chocomousse

Rijsttaart

Appelschijf

Frangipane

Pruimentaart

Carré confituur

Appelflap

Tompoes

suikerarme speculaas

Eclair

Cornet

Chocolade

Speculaas

 

 

Suiker: lust of last?

Bijna alle voedingswaren bevatten van nature uit koolydraten en suikers. Deze suikers zijn levensnoodzakelijke voedingsstoffen omdat ze zorgen voor een goede energiebevoorrading aan de lichaamscellen waardoor je kan optimaal kan functioneren in het dagelijkse leven. Een overvloed aan suikers kan daarentegen een bron zijn van overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten. 

Om dit verkomen en jou te beschermen bieden wij een volledig suikerarm assortiment aan. Zo kunnen diabetici of mensen die letten op hun voeding toch nog smullen van onze ambachtelijke "zoetigheden".

Contact

Hoofdbureau Van Hecke

Begoniastraat 11 , Eke
09/335 22 60
info@bakkerijvanhecke.be
BTW BE0887541585

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag
07u00 - 13u00
13u30 - 19u00
Weekends en feestdagen
gesloten

Volg ons

Legal

© Bakkerij Van Hecke
Webdesign by Puzzle