Loading...
Themataart unicorn

Fantasietaarten

Op zoek naar een schitterende bruidstaart om de show te stelen op jouw bruiloft of een kleurrijke verjaardagstaart voor de verjaardag van je kleine deugniet?
Wij bieden jou een ruim assortiment aan themataarten afgewerkt tot in de puntjes!


Hieronder kan je alvast ons standaard assortiment aan taarten van verschillende thema's vinden. Het gamma aan taarten gaat natuurlijk verder dan dit, er zijn tal van variaties mogelijk per taart

Alle themataarten zijn beschikbaar vanaf 10 personen en dit wordt steeds vermeerderd met 5 personen (bv. 15p. - 20p. - 25p. - etc. ...). De taart wordt gemaakt uit een biscuit chocolade / ananas / aardbei.

Bruidstaarten

De mooiste dag van jullie leven moet gevierd worden met een oogverblindende bruidstaart. Door de jaren expertise van onze vakbekwame patissiers maken wij jouw droomtaart met oog voor detail en kwaliteit.

Onze "wedding cakes" zijn uiteraard meer dan een gastronomisch kunstwerk, Van Hecke taarten dragen steeds smaak en kwaliteit hoog in het vaandel. Door enkel gebruik te maken van kwaliteitsingrediënten wordt er gezorgd voor een exclusieve smaak, een feest voor de fijnproevers onder ons.

Naast bruidstaarten voorzien wij het huwelijksfeest graag van een wonderlijk dessertbuffet vol met verrukkelijke gebakjes uit ons ambachtelijk assortiment. 

 

Bruidstaart
Disney taart

Disney taart

Laat je fantasie de ruime loop met onze betoverende Disney taarten. Elke verjaardag wordt magisch met de favoriete held(in) van je kleine zoetekauw. Van Frozen tot Mickey Mouse en van Paw Patrol tot Bumba, wij helpen jou graag zoeken naar de ideale taart

Er zijn verschillende afwerkingen / thema's mogelijk, toon de winkelmedewerk(st)ers zeker een voorbeeld of stuur ons al je wensen via mail: bestellingen@bakkerijvanhecke.be