Loading...

Passie voor brood

 

Als warme bakker is vers brood één van onze meest verrukkelijke en trotse creaties. De smaak van onze broden is het resultaat van jaren stielkennis gecombineerd met een brandende passie voor vernieuwing en verfijning van recepten.  De kwaliteit van onze broden ligt ons nauw aan het hart, alle ingrediënten worden zorgvuldig gekozen door onze gepassioneerde bakkers en op ambachtelijke wijze gebakken.  Zo kan jij genieten van de heerlijke geur en de krokante smaak van vers brood in de ochtend.

Vers brood

Koffiekoeken

 

Het assortiment aan koffiekoeken verschilt van streek tot streek. Maar zelfs binnen éénzelfde streek zal een koffiekoek een verschillende smaak hebben. Onze koffiekoeken zijn een unieke smaakervaring die je nergens anders terug zal vinden. Met oog voor kwaliteit en veel zorg worden onze koffiekoeken dagelijks vers gebakken. Van chocoladekoeken tot fruitkoeken, bij Van Hecke vind je zeker de koffiekoek die bij jou past. 

 

 


 

Patisserie

 

Een feestelijke dessert of een zoet moment van vreugde tijdens de koffiepauze, ons authentiek gebak zorgt steeds voor gezelligheid en genot. Bij Bakkerij Van Hecke is er voor ieder wat wils. Ben je dol op chocolade, dan is onze chocolade biscuit & bavarois waarschijnlijk een culinair hoogtepunt voor jou. Ben je eerder een fan van vers fruit, dan is een heerlijke fruittaart met een krokante zanddeeg bodem waarschijnlijk de juist keuze voor jou. Al onze taarten worden artisanaal gemaakt door onze gedreven patissiers.


 

Hartelijk gebak

 

Een overheerlijke éclair, muffin of een carré confituur tijdens het dessert of stiekem als tussendoortje. Wij zorgen voor echte genietmomenten met onze lekkernijen. 

Onze blikvangers zijn zonder twijfel onze Herzeelse mattentaarten volgens het eeuwenoud recept van Bakkerij De Vuyst. Dit recept gaat al vier generaties mee en wij zetten dit met trots verder. Onze smeuïge mattentaarten zijn bekend in de wijde omgeving en zelfs tot in het buitenland, Bart Kaëll omschrijft ze als "De beste mattentaarten omdat de matten gewoon heel erg sappig zijn" tijdens zijn bezoek aan Bakkerij De Vuyst.

 

ambachtelijke speculaas

 

Van Hecke speculaas is een echt feest voor de smaakpapillen. Ons origineel recept van 1985 werd over de jaren heen geperfectioneerd tot het meesterwerk dat je kan proeven in al onze winkels. Ideaal om jouw koffiepauze te vervolledigen met een krokant koekje.

 

 

 

 

 

ARTISANALE chocolade

Onze chocolade wordt nog steeds op ambachtelijke wijze gemouleerd in eigen atelier door onze chocolatier. Van seizoensgebonden chocoladefiguren tot pralines, bij ons is de echte chocoladeliefhebber aan het juiste adres.

Al onze chocolade is ook suikerarm en gluten- en lactosevrij (op basis van sojamelk) beschikbaar, zo kan iedereen zonder zorgen genieten van onze echte Belgische tradities.

 

 

 

Belegde broodjes

Een (familie)feestje of vergadering gepland? Wij zorgen voor de broodjes!
Onze verrassingsbroden en manden zitten boordevol mini-sandwiches en ovenkoekjes belegd met overheerlijk charcuterie en luxe salades. 

Onze fantastiebroden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals schildpad, krokodil of rond Ardeens.

Verder bieden wij ook koffiekoeken, mini-brioches en gebakjes om elke receptie compleet te maken.

Belegde sandwiches