Loading...

Anno 1985

Luc Van Hecke richtte in december 1985 de eenmanszaak ‘Bakkerij Van Hecke’ op. Uitdagingen ging hij niet uit de weg en een continu groeiproces maakte in september 2010 de verhuis naar een ruime en moderne productieplaats in Eke mogelijk. Reeds 18 eigen winkels samen met een 50-tal onafhankelijke leverpunten worden dagelijks vanuit Eke bevoorraad.

Banner_1.jpg

Bakkerij Van Hecke en U. Een natuurlijke succesformule.

Elke dag opnieuw voor dag en dauw maken wij met veel liefde en toewijding vers brood, koffiekoeken en patisserie zodat u kunt genieten van een lekker en gezond ontbijt! Dagelijks vers brood is onmisbaar, een gebakje maakt het leven zoeter en een heerlijke ontbijtmand cadeau geven of krijgen is dé perfecte uiting voor "Ik hou van jou!". Voor dit alles kan u sinds 1985 terecht bij Bakkerij Van Hecke!

Banner_2.jpg

Het fascinerende productieproces

Sinds september 2010 is onze productieplaats gevestigd in Eke - Nazareth. Dagelijks produceren wij met zorg en liefde voor de ingrediënten ons uitgebreid assortiment. Dit vergt heel wat inspanningen en organisatie van onze medewerkers. Gelukkig kan ons team rekenen op een uitgebreid machinepark en een goede teamspirit! Het interessantste kenmerk aan het productieproces is dat het een werkcyclus is welke zich dagelijks herhaalt. Vrij eenvoudige ingrediënten worden verwerkt tot een oneindig gamma aan heerlijke broodjes en taartjes. Het bakkersberoep is één van de oudste ambachten ter wereld, welke continu verandert door productinnovatie en strengere reglementeringen. Ook het hoogtechnologische materiaal evolueert snel waardoor continue investeringen en schaalvergroting noodzakelijk zijn om rendabel te kunnen produceren.

Naamloos.png

Onze producten

Alle producten worden iedere dag met zorg en liefde vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. We werken met vers deeg waardoor het brood en de broodjes elke dag vers voor je worden gebakken. Hier zijn wij trots op want dit betekent heerlijk kraakvers brood! Verscheidene soorten verfijnde patisserie en droog gebak hebben wij U eveneens aan te bieden, voor elke gelegenheid en voor ieders smaak. Ontdek eveneens ons ruim assortiment ovenverse broodjes en heerlijke ontbijtkoeken, zo wordt elke dag ingezet met een gevarieerd en gezond ontbijt!

Banner_2.jpg

Contact

Hoofdbureau Van Hecke

Begoniastraat 11 , Eke
09/335 22 60
info@bakkerijvanhecke.be
BTW BE0887541585

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag
07u00 - 13u00
13u30 - 19u00
Weekends en feestdagen
gesloten

Volg ons

Legal

© Bakkerij Van Hecke
Webdesign by Puzzle