Assortiment

Bakkerij Van Hecke en U. Een natuurlijke succesformule.

Elke dag opnieuw voor dag en dauw maken wij met veel liefde en toewijding vers brood, koffiekoeken en patisserie zodat u kunt genieten van een lekker en gezond ontbijt! Dagelijks vers brood is onmisbaar, een gebakje maakt het leven zoeter en een heerlijke ontbijtmand cadeau geven of krijgen is dé perfecte uiting voor “ik hou van jou”. Voor dit alles kan u sinds 1985 terecht bij Bakkerij Van Hecke.

Het fascinerende productieproces

Hét interessantste kenmerk van het productieproces is dat het een cyclus is die zich dagelijks herhaalt. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten worden verwerkt tot een oneindig gamma aan heerlijke broodjes en taartjes. Het bakkersberoep is één van de oudste ambachten ter wereld, dat continu verandert door productinnovatie en strengere reglementeringen. Ook het hoogtechnologisch materiaal evolueert snel waardoor continue investeringen en schaalvergroting noodzakelijk zijn om kwalitatief en toch rendabel te kunnen produceren.

Onze producten

Alle producten worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. We werken met vers deeg waardoor het brood en de broodjes elke dag vers voor je worden gebakken. Hier zijn wij trots op want dit betekent heerlijk vers brood! Diverse soorten verfijnde patisserie en drooggebak kunnen wij U eveneens aanbieden; voor elke gelegenheid en voor ieders smaak. Ontdek eveneens ons ruim assortiment ovenverse broodjes en heerlijke koffiekoeken, zo wordt elke dag ingezet met een gevarieerd en gezond ontbijt!