Glutenvrij

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid aan om eveneens glutenvrije producten te bestellen...

Wat zijn gluten?

De in het brood traditioneel gebruikte granen zoals tarwe, rogge, gerst, spelt en haver zijn allen glutenbevattende granen. Gluten is de naam van een groep eiwitten die aangetroffen worden in het kiemwit van granen en functioneren als het skelet van het brood. Ze zorgen ervoor dat het brood mooi kan rijzen en na het bakken langdurig zijn vorm kan behouden.


Meer en meer mensen hebben echter een intolerantie tegenover gluten (coeliakie) waardoor ze deze niet of nauwelijks nog verteren. Dit manifesteert zich in maag– en darmklachten indien toch gluten gegeten worden. Deze mensen dienen een strikt glutenvrij dieet te volgen teneinde deze klachten te vermijden. Aan dit dieet is men levenslang gebonden. Het is juist daarbij dat bakkerij Van Hecke kan helpen!

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan net zoals alle andere producten uit ons assortiment:

1) in de winkel zelf,

2) telefonisch of

3) via onze webshop

***De bestellingen kunnen enkel afgehaald tijdens het weekend (dus op zaterdag of op zondag) in een winkelpunt naar keuze. Graag willen wij vragen bestellingen ten laatste op woensdagavond door te geven om een levering tijdens het weekend te kunnen garanderen. 

Traindevie

Traindevie is ons nieuw merk van glutenvrije artikelen, dit zowel voor particulieren als bedrijven. Ook voor horeca hebben wij een aangepast assortiment. 
Dit vernieuwd concept biedt u een nog ruimer assortiment aan, gaande van brood, koffiekoeken en patisserie tot bereide gerechten, hartige snacks en dranken.
Bestel Uw producten online en haal ze op in een afhaalpunt naar keuze, verspreid over heel Vlaanderen. 


                  


Hieronder kan u  al onze afhaalpunten vinden

                                                                                                                                                    

                                                                                                        Afhaalpunten